ALK:n vastuuvapauslauseke

Tämä vastuuvapauslauseke koskee kaikkia verkkosivustolla tapahtuvia vierailuja sekä verkkosivuston käyttöä ja sisältöä.

Tervetuloa ALK:n siedätyshoitoa käsittelevälle verkkosivustolle. Tämän verkkosivuston tarkoituksena on antaa sinulle johdatus siitepölyallergiaan. Verkkosivusto ja sen sisältö on käytettävissä ainoastaan informaatiotarkoituksiin. Tämä vastuuvapauslauseke, ja sen mahdolliset tulevat päivitykset, koskevat pääsyäsi tälle verkkosivustolle sekä sen käyttöä ja sisältöä. 

Verkkosivustomme on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Me emme lupaa, että sivustomme tai sen kautta saatava sisältö on käytettävissä tai saatavissa muissa paikoissa.
 

Tietoja sairauksista ja hoidoista
Tällä sivustolla on yleisiä tietoja allergioista ja vastaavista sairauksista sekä niiden hoidosta. Nämä tiedot on annettu vain informaatiotarkoituksiin. Tällaiset tiedot eivät ole laillisen terveydenhuollon ammattilaisen antamien lääketieteellisten neuvojen vertaisia eikä niihin tule luottaa sellaisina eikä niiden tule korvata niitä. Sinun ei tule käyttää tässä olevia tietoja terveysongelman tai sairauden diagnosointiin, ja sinut ohjeistetaan kääntymään kyseisen alan ammattimaisen neuvonantajan puoleen arvioitaessa sisältöön liittyvän seikan soveltuvuutta. Jos epäilet, että sinulla on terveysongelmia, sinun tulee keskustella lääkärisi tai muun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

 

Tiedot on annettu sellaisenaan
ALK pyrkii sisällyttämään oikeita ja päivitettyjä tietoja. Tämän verkkosivuston tiedot ja kaikki tulevaisuuteen liittyvät lausumat on annettu ”sellaisenaan” tai ”kuten käytettävissä”, ja ALK ei anna mitään vakuutuksia, ei suoria eikä välillisiä, mukaan lukien vakuutukset kaupankäyntikelpoisuudesta, loukkaamattomuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen.


ALK ei anna mitään vakuutuksia verkkosivuston ja sen sisällön täydellisyydestä, oikeellisuudesta, luotettavuudesta, ajantasaisuudesta, käytettävyydestä, keskeytymättömästä tai virheettömästä toiminnasta eikä yhteensopivuudesta sovellettavien lakien kanssa tai siitä, että verkkosivustolla tai sen palvelimella ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja.


Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt riskin, että tieto voi olla puutteellista tai virheellistä tai että se ei ehkä vastaa tarpeitasi tai vaatimuksiasi.

 

Vastuusta kieltäytyminen

ALK tai kukaan tämän verkkosivuston laadintaan, tuottamiseen tai toimittamiseen osallistuva osapuoli ei missään olosuhteissa vastaa millään tavoin vahingoista tai vammoista, jotka aiheutuvat pääsystäsi tai pääsysi estämisestä tälle sivustolle tai tässä annettujen tietojen käytöstäsi, suoritusvirheistä, virheistä, toimintahäiriöistä, keskeytyksistä, vioista, viiveistä siirrossa, tietokoneviruksista, tietokonevirheistä jne.


ALK kieltäytyy kaikesta vastuusta koskien suoria, välillisiä, satunnaisia, viivästyneitä, rangaistuksellisia ja erityisiä tai muita vahinkoja, menetettyjä mahdollisuuksia, menetettyä voittoa tai muita menetyksiä tai vahinkoja niiden tyypistä riippumatta.

 

Linkit muille sivustoille

Sivustolla voi olla linkkejä sivustoille, joita hallitsevat muut osapuolet kuin ALK. ALK ei ole vastuussa tällaisten verkkosivustojen sisällöstä tai toiminnasta eikä valvo niitä eikä vastaa sellaisen sisällön tai toiminnan aiheuttamista vahingoista tai vammoista. Tällaiset linkit eivät tarkoita, että ALK hyväksyy muilla sivustoilla olevan materiaalin.


ALK tarjoaa linkkejä muille sivustoille käyttäjien mukavuudeksi, ja vierailet muilla verkkosivustoilla ja käytät niiden tietoja omalla riskillä.

 

Muutokset

ALK pidättää oikeuden muuttaa, muokata, korvata tai poistaa mitä tahansa sisältöä tältä sivustolta sekä rajoittaa pääsyä tälle sivustolle tai lopettaa sivuston julkaisemisen milloin tahansa oman harkintansa mukaisesti ilman ennakkoilmoitusta.

 

Tekijänoikeus ja sisällön käyttö

Vierailemalla tällä sivustolla hyväksyt, että tämän sivuston sisältö on ALK:n omaisuutta ja tekijänoikeuslakien suojaama. Hyväksyt myös, että tällä sivustolla esitetyt tavaramerkit, palvelumerkit, kauppanimet, logot ja tuotteet ovat maailmanlaajuisesti suojattuja, eikä mitään niistä saa käyttää ilman ALK:n ennalta antamaa kirjallista suostumusta.


Saat ladata tämän sivuston sisältöä, mutta vain omaan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöösi. Sisältöjen muuttaminen tai jäljentäminen on kiellettyä.

 

Palautteen käyttäminen

Kaikki kysymykset, kommentit, ehdotukset tai muunlainen viestintä, sisältäen ideat, keksinnöt, konseptit, tekniikat tai tietotaidon, jotka voit lähettää tälle sivustolle tai muuten ALK:lle sähköisesti tai jollain muulla tavalla, eivät ole luottamuksellisia, ja niistä tulee ALK:n omaisuutta, jota ALK voi käyttää rajoituksetta millä tavoin tahansa ja mihin tarkoitukseen tahansa, sisältäen tuotteiden ja tavaroiden kehittämisen, valmistamisen ja/tai markkinoinnin.

 

Muuta

Jos tämän vastuuvapauslausekkeen jokin ehto on lainvastainen, mitätön tai täytäntöönpanokelvoton, tällainen ehto on erotettava ilman, että se vaikuttaa jäljelle jäävien ehtojen täytäntöönpanokelpoisuuteen.

 

Sovellettava laki ja tuomioistuin

Tämän sivuston ja sen sisällön hakuun ja käyttöön sovelletaan Tanskan lakeja lainvalintasääntöjä huomioimatta, ja hyväksyt, että kaikki tätä vastuuvapauslauseketta koskevien riitojen ratkaisumenettelyjen varsinainen ja ainoa oikeuspaikka on tanskalainen tuomioistuin.

 

Allergian puhelimenneuvonnan ajanvarauspalvelun palveluehdot

Puhelinneuvonta on maksuton palvelu, johon voit varata itsellesi puhelinajan ajanvarauslomakkeella, joka löytyy Facebookista tai sivustoltamme. Tähän kolmannen osapuolen toimittamaan palveluun liittyy palveluehtoja, jotka koskevat kyseistä palvelua.

Puhelinneuvontapalvelun tarkoitus ei ole diagnosoida allergiaa, eikä se korvaa lääkärissä käyntiä.

Varattuasi ajan ajanvarauspalvelustamme, lähetämme sinulle vahvistuksen varauksen vastaanottamisesta. Lähettämällä yhteystietosi annat suostumuksesi Avama Oy:lle ottaa yhteyttä sinuun tähän palveluun liittyen. Sinulla on laillinen oikeus perua neuvontapalveluaikasi. Lähetä peruutusviesti sähköpostiosoitteeseen anne.vuorenmaa@avama.fi

Kun puhelinneuvonta-aikasi on vahvistettu, tulet saamaan sovittuna ajankohtana puhelun sairaanhoitajalta Avama Oy:sta, jos varasit ajan nettisivustoltamme. Sosiaalisen median kautta tehtyihin yhteydenottopyyntöihin hoitaja vastaa soittamalla muutaman päivän sisällä. Hän antaa sinulle opastusta ja neuvoja ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi allergiasta ja voi neuvoa sinua löytämään sopivan lääkärin.

Pidätämme oikeuden kieltäytyä tarjoamasta palvelua kenelle tahansa ja miksi tahansa sekä oikeuden milloin tahansa lopettaa palvelun tarjoamisen. Jos palvelua muutetaan ja et ole tyytyväinen muutokseen, voit milloin tahansa perua palvelun vastaanottamisen.

Suostut antamaan oikeat tiedot ja että palvelutarjoaja voi tallentaa tietoja sinusta. Vain aggregoitua tietoa voidaan jakaa ALK Nordic:lle, joka voi käyttää sitä koostetietona markkina-analyysiä ja tilastollisia tarkoituksia varten. Tieto käsitellään tietosuojamenettelymme mukaisesti.

Päivitetty 12/05/2021